pondělí 22. srpna 2022

 NESARA ČR

V reakci na původní projekt NESARA v USA z roku 2000, který byl na dlouhou dobu cíleně zadupán do země umělým představením "9/11" v roce 2001 a postupně vzkříšen do podoby globální - GESARA - došlo k úpravě originálního českého projektu celospolečenské a ekonomické změny z dílny Ing. Jiřího Schlimbacha (oběť covidfašismu v ČR) podle základních principů plánu GESARA.

GESARA - Global Economic, Security and Reform Act - představuje antipoda šíleným plánům WEF v podobě NWO. GESARA je prodchnuta lidskostí a vírou v zdravé jádro v každém člověku, jakkoli dočasně ovlivněném propagandou boje o moc a postavení na úkor většiny lidí. Máme za to, že vytrvalou prací lze lidské bytosti sešlé z lidské cesty opět na tuto cestu vrátit. GESARA má v současnosti 25 prolínajících se bodů plánu globální reformy. NESARA ČR je postavena na následujících pilířích:

  1. Peníze jsou pouhý nástroj směny a jako takové musí být dostupné jako nárok každému člověku k zajištění materiální složky důstojného života.
  2. Peníze nelze vlastnit, a tedy ani s nimi obchodovat nebo je shromažďovat.
  3. Výroba závisí na disponibilních zdrojích, jež jsou monitorovány a výrobní programy z toho vycházejí.
  4. Lidská tvořivost je motorem nové ekonomiky v mezích mravnosti a národohospodářské strategie.
  5. Destruktivní konkurenci nahrazuje ekonomická spolupráce se soutěží o nejlepší řešení při celospolečenském přínosu.
  6. Veškeré tržní vztahy jsou možné pouze na dvoustranném nebo vícestranném základě, žádné finanční, kapitálové či komoditní trhy nejsou přípustné.
  7. Stát je řízen radou moudrých z přímo volených a odvolávaných reprezentantů běžných lidí, občanů.
  8. Politické strany a hnutí zanikají a místo nich společnost řídí vědomí odborníci se strategickým a systémovým myšlením vybraní dle kvalifikačních kritérií radou moudrých.
  9. Volební systém je založen na pokročilých kvantových technologiích, volby nelze zfalšovat a hlasy jsou bez dalších zásahů archivovány.
  10. Každý člověk má svá nezadatelná lidská práva a současně i povinnosti vůči celé společnosti.
  11. Každý člověk se řídí svým svědomím, na základě mravních principů, mezi něž patří osobní odpovědnost, tvořivost, ohleduplnost  a lidská sounáležitost.
  12. Právní systém je založen na mravních principech jako jednoduchý návod k bezkolizní životní cestě pro každého člověka.
  13. Ústava obsahuje základní mravní principy a způsob jejich promítnutí z zákonech.
  14. Bezpečnost se odvíjí od vnější bezpečnosti státu a současně od bezpečí každého občana a představuje společenskou povinnost pro každého bránit svou vlast, důstojný život a odpovědnou svobodu každého člověka.
  15. Smlouvy mezi lidmi, podniky a státy jsou uzavírány na principu rovnosti a jsou pro signatáře zákonem.
  16. Zdraví lidí je zajištěno preventivními programy a novými zdravotními technologiemi z přátelských oblastí naší Galaxie.
  17. Lidé v postproduktivním věku pobírají důchod ve výši zajišťující důstojné stáří.
  18. Společnost prostřednictvím státu podporuje sociální práci s lidmi, kteří sešli z cesty a kteří trpí neodstranitelnou fyzickou či duševní poruchou (většina takových poruch je pokročilými zdravotními technologiemi odstranitelná).
  19. Společnost prostřednictvím státu podporuje pokročilý bezkonfliktní technologický rozvoj a osvojení technologií dosud utajovaných globální elitou a nabízených galatickými přáteli.
  20. Vzdělávání se řídi mravními principy a dobrými příklady z praxe.
  21. V rámci vzdělávání se upřednostňuje kritické, tvůrčí, systémové a strategické myšlení a obecná vnímavost.
  22. Společnost prostřednictvím státu podporuje rozvoj vědy založené na nových poznatcích a experimentech bez bariér nefunkčních a nereálných teorií.
  23. Společnost disponuje duchovní a technologicky zajištěnou účinnou sebeobranou před jakýmkoli nebezpečím, jež by na naší planetě nebo mimo ni vzniklo a ohrožovalo by národní a globální lidskou civilizaci.
  24. Společnost disponuje novými formami energií a novými technologiemi k jejich výrobě a distribuci.Volná energie a prostředky využívající volnou energii jsou celospolečensky zdarma, resp. jen za cenu těchto prostředků.
  25. Veškeré nelidské praktiky nejsou přípustné a ty, kdo je budou provádět, stihne nejtvrdší trest podle galatických pravidel.
Těchto dvacet pět pilířů plánu NESARA ČR je oproti plánu GESARA důslednější ve finanční a právní oblasti, naopak využívá technologických možností jež GESARA přináší. Plán je připraven ke spuštění, jakmile bude GESARA globálně vyhlášena, což nastane po zbavení se nelidských bytostí na naší planetě a po polidštění lidské populace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

 Rok 2024 - rok přelomových změn Světlo vítězí Je již konec ledna 2024 a globální mafiánská elita již pomalu přiznává porážku. Je to patrné ...