pátek 26. srpna 2022

Tady a teď

Co dělat? Předně pozorovat, co se děje kolem. Kdo rezignuje na zvídavost a uzavře se vůči svému okolí, odsuzuje se být pírkem ve větru, přesněji hříčkou otrokářů. Pouze ti z nás, kdo svou zvídavost překovají ve vědomosti a ty v probuzené vědomí vědí, jak se chovat v té které životní situaci. Předně, je jasné, že kdo nepřevezme iniciativu a péči o vlastní životní cestu, nejlépe s nejbližšími, bude o něj iniciativně postaráno těmi, kdo rádi na pasivních lidech parazitují. 

Takže, pojďme na to. Současná situace nepřehlédnutelné signalizuje, že nebývalá a absurdní míra zdražování energií a tím všeho ostatního nejen není nezbytná, ale že je dokonce cílená. Pokud nám někdo z vrchnosti říká, že s tím nejde nic moc dělat a slibuje pouze žebračenky (jinak se vládní kompenzační balíčky nazvat nedají), je to po kovišílenství další důkaz, že vládě o běžnou poulaci nejde. Předsedkyně Poslanecké směmovny Parlamentu to řekla bez obalu - (parafrázuji) my tu nejsme od toho sloužit lidem. Takže první poučení - každý z nás si musí pomoci sám.

Jak si může každý z nás pomoci sám tady a teď, tedy na sklonku léta 2022? Předně si každý civilizovaný a alespoň částečně vědomý člověk uvědomí, že v zimě je třeba teplo a že je třeba také něco zdravého jíst. Naši předkové to řešili tím, že ze svých zahrádek nasušili a zavařili úrodu a v zimě tak měli vlastní potraviny takřka v bio kvalitě. Kdo má zahrádku, neměl by letos její plody zkonzumovat všechny nyní, ale měl by si z nich nadělat solidní zásoby. Takové zásoby jsou jistotou do nejistého období letošní zimy. A co to teplo? Několika svetry, jak nám radí ta, co lidem neslouží, to opravdu vytrhnou nejde. Co ale jde, je začít s otužováním, to se totiž neztratí a projeví se to nejen na vyšší odolnosti vůči chladu, ale také na odolnosti proti nachlazení. Kdo má ale kamna a dostupní, nejlépe vlastní palivové dříví, má vystaráno, o tepelnou pohodu nemusí přijít. To hlavně platí pro zimomřivé seniory, u nichž je krevní oběh poplatný zdravotnímu stavu a míře posedávání a polehávání. Zdravý člověk se zahřeje pohybem, ale co člověk ne zcela zdravý? Kamna tedy nejsou jen o tepelném komfortu, ale i o ohleduplnosti vůči seniorům a nemocným. S výhřevností 5 kW lze vytopit místnost, kde kamna jsou a i okolní místnosti a k tomu ještě místnost nad stropem té vytápěné. Používat je ale třeba zásadně dřevo suchéa nejlépe tvrdé s vyšší výhřevností.  Usychají vám na zahradě staré stromy? Pokácet, nařezat a polínky zatopit. Ohřejete se prací i následným teplem od kamen.

Takže máme doma teplo i co k snědku. To by mělo vést nikoli k sebeuspokojení, ale k přemýšlení, zda to vše není čísi záměr. Tu máš čerte kropáč! Naznačená bezohlednost a arogance mocných má svůj cíl - zdroje se tenčí a na jeden koláč je podle nich příliš mnoho jedlíků. odborně se tomu říká negativní externalita z omezených zdrojů, kterou působí každý nový jedlík tohoto koláče. Naopak, kdyby jedlíků koláče ubylo, na ty nejžravější zbyde dost, možná i více než dosud. takže si buďme jisti, že nenažraná sebestředná vrchnost ignorující oprávněné požadavky běžné populace bude dělat vše proto, aby se s "lůzou" nemusela o zdroje dělit. A tak posílá energie na burzy, kde má své lidi, aby spekulovali na vyšší ceny - a ejhle, růst cen je zde. Už jim nestačí stoprocentní zisk, chtějí tisíciprocentní. Ano, tak to je z poměrem koncové ceny plynu a elektřiny na ceně výrobní u elektřiny, resp. na ceně přímého kontraktu u plynu.

Nyní si zapamatujme, že inflace na bázi růstu cen energií je umělá a zbytečná. Zapamatujme si i to, že skuteční odborníci na energetiku nedávno připravili jasné návrhy vládě, jak inflaci výrazně a rychle zkrotit, ale jako by hrách na stěnu házeli. Díky vládní ignoranci, neschopnosti a službě zájmům globální moci namísto službě zájmu vlastního obyvatelstava vznikla strana PRO. není to ledajaká strana - jde o seskupení zkušených odborníků z různých profesí, kteří právem žádají, aby byl stát řízen odborně, nikoli politicky a diletantsky. To, co toto sekupení odborníků nabízí je odpoutat naši zemi od parazitních zájmů globální moci a začít se zdroji pracovat ve prospech vlastního národa. To je jistě správný krok, ale jen ten první.

Žijeme totiž v situaci, kdy úzká elita třímá veškerou moc a zbytek populace jí musí fakticky sloužit a pokud se mu sloužit moc nechce, nasadí se razantní zdražení energií. Pozor, to co se děje na Ukrajině, má na ceny energií mnimální bezprostřední vliv, zato významný vliv globálně politický. Proto se s Gaspromem dohodlo Maďarsko a nyní je před dohodou i v Bulharsku, a to po zásadní změně vlády a kurzu této země. Tady je třeba zpozornět.

Lidé v Bulharsku si uvědomili, kam je donedávna vládnoucí garnitura zavedla - do pasti inflace a pouze jiné energetické závislosti při mnohem vyšších cenách. A co, my, Češi? Proč neučiníme totéž a nezačneme spolupracovat s těmi, kteří usilují oprávněně o denacifikaci a demilitarizaci a jsou schopni nám nabídnou slušné cenové podmínky za jejich prakticky bezedné energie? Kdo uvěřil obludné euroatlantické propagandě systému, který byl vytvořen ve prospěch samozvaných elit a v neprospěch nás všech ostatních, má nejvyšší čas začít vnímat, že jsme Slované, tedy lidé mírumilovní, v jádru přátelští a není-li to vysloveně nevýhodné, i vcelku mravní. Západ nám nepomohl za kovidmánie, nepomáhá nám ani za dnešní energetické krize. Naučil nás také, že svoboda a demokracie jsou jen prázdné slogany a že jsme fakticky jeho kolonií. 

Co nás tedy na tomto poli čeká? Především je na 3. září svolána velká demonstrace proti vládě, její autokracii a neschopnosti učinit jednoduchá opatření na zásadní snížení cen energií. Komu docvaklo, že vláda nám lže a fakticky koná proti našim oprávněným zájmům, pojďme v co nejhojnějším počtu ukázat této vládě, že jsme dost silní na to ji doutit k demisi. Pořadatelem jsou již zmínění odborníci kolem strany PRO (stranapro.cz).

Následují volby komunální a částečně senátní. Nyní jde o to rozmělnit volbou národně orientovaných a sociálně citlivých kandidátů současnou vrchnost a připravit  tak půdu pro následující, s vysokou pravděpodobností předčasné volby v již zcela odlišných globálních podmínkách. Jde o to, že plán GESARA pomalu spěje k vyhlášení, jak se daří ve světě usekávat ramena hydry chazarské mafie, která dosud na této planetě fakticky vládla. To je i proces, který probíhá na Ukrajině. 

Kdo sleduje tento blog ví, že existuje dále skupina konceptuálních tvůrců a popularizátorů vlastní národní systémové reformy - NESARA ČR, dříve známé jako SES - soběstačný ekonomický systém. Nenechte se mýlit - máme jasnou strategii vytvořit bezelitní vnitřně soudržnou společnost důstojných lidí s lidskou psychikou, vědomím a svědomím, která je odborně řízena přímo volenou radou moudrých a je si vědoma vyváženosti materiálních a duchovních lidských potřeb. Ekonomika slouží pouze k uspokojování těch materiálních, aniž by ale bránila rozvoji těch duchovních. To umožní technologie, které jsou energeticky velmi úsporné nebo využívají volné energie, dále technologie chránící a zlepšující zdraví každého z nás a konečně kvantová technologie bezpečné výměny, skladování a užití obrovského množství informací, které sama zpracuje pro jednotlivé potřeby řízení národního hospodářství, pro správu osobních účtů, pro řízení finančního systému a pro zajištění voleb a bezzásahového zpracování jejich výsledků. Je toho mnohem více, ale to je předmětem vyhlášení plánu, chcete-li, zákona GESARA.

Takže, buďme aktivní tady a teď. Svou aktivitu napřeme do vnímání skutečnosti a posilování své osobní a rodinné nezávislosti na této vládě. Dále posilujme své zdraví a naučme se být navzájem lidští. Tím se totiž od současné moci zásadním způsobem lišíme, resp. brzy odlišíme. Probuďme v sobě slovanskou duši, která je otevřená, ale formuje pevné spojenectví lidí téhož přesvědčení a charakteru. To, proč je nezdolná Ruská federace, je i to, co může posílit nás ve srovnání se slabotou cíleně atomizované a zotročené západní společnosti a jejími místími služebníky. i na Západě však lidé vnímají, jak se s nimi zachází a brzy se ukáže, že si to také nenechají líbit. Změna s velkým Z totiž zasahuje celý svět. Je to změna k lidské mírové a soudržné společnosti na naší krásné planetě a k přátelství mezi národy na celém světě. Co více si nyní přát? je toiž jasné, že je naší ctí být toho součástí. Společně, ve vzájemné spolupráci.

Tady a teď!

Žádné komentáře:

Okomentovat

 Rok 2024 - rok přelomových změn Světlo vítězí Je již konec ledna 2024 a globální mafiánská elita již pomalu přiznává porážku. Je to patrné ...