neděle 15. ledna 2023

Nenávist

Co znamená nenávist k jiným lidem a národům?

Nějak se v naší zemi, a nejen v ní, rozmohla nenávist. Ještě nedávno to byla předsudečná nenávist jako právní kvalifikace nezákonného chování. Ta ale z práva pro její očividné zneužívání údajnými strážci práva zmizela způsobem, kterým se z vaničkou vyleje i dítě. Nyní za projevy nenávisti k jiným lidem a jiným národům prakticky nelze nikoho stíhat. Zvědaví a vnímaví jistě přinejmenším tuší, proč tomu tak je, zatímco my, vědomí, to víme včetně příčin a důsledků.
 
Je totiž lidskou přirozeností vytvářet a udržovat přátelské vztahy mezi sebou i mezi národy. Takový je náš původní kód založený na prosté vědomosti, že lidské přátelství (psychika, duše, svědomí) je spolehlivou hrází před jakýmikoli zbytečnými pokusy o snižování frekvence každého člověka a tím vyvolaných animozit. Planetární zdroje stačí pro každého z nás, pokud nejsou využívány k činnostem, jež jsou v rozporu s lidským kódem, a tím s lidskostí jako takovou. Plýtvání zdroji na zbraně, na soupeření, na výlučnou konkurenci či na jakékoli aktivity škodící jinému člověku či lidem je důkazem, že jsme se v mnoha případech pravému lidství odcizili. Neomlouvá nás ani to, že mnozí z nás byli k nelidskému chování doslova svedeni satanskými praktikami slibů moci, peněz či postavení těmi, kdo skutečnými lidmi nejsou a nikdy zpravidla nebyli - nelidmi.

Když si ale uvědomíme, že máme každý z nás dost sil (energie) k tomu disponovat vždy dostatkem energie k udržení svého lidství, můžeme nejen spolupracovat a přátelit se, ale můžeme v rámci svého druhu cítit i prostou nezištnou lásku k bližnímu člověku i k ostatním lidem na planetě Zemi a třeba i k lidským bytostem v celé galaxii.

Chování, jež spočívá v touze po uchvácení cizího a využití cizí energie pro vlastní potřebu, je typickým znakem parazitů. Parazitní chvání není lidské, proto v lidské společnosti nemá své místo. Přesto se lidská společnost na Zemi vesměs chová k těmto nelidským parazitům až příliš lidsky a neodmítne nedobrovolné pouštění svou energetickou žilou. Přitom je nám zcela přirozené měnit nelidi kolem sebe v lidi a pokud to není možné, eliminovat je z lidské společnosti.

Lidé na Zemi tvoří jednotlivé národy. Je navýsost lidské požadovat a dodržovat alespoň principy mezinárodní spolupráce, pokud ne příátelství a oné společné lásky. Lidstvo je bohužel po mnoho tisíciletí pod obrovským tlakem nelidí. Mnozí lidé tomuto tlaku podlehli a projevují se nejčastěji jako zkorumpovaní či korumpující, násilní, deviantní, hrubí a nenávistní.

Mafie vznikla jako ochrana místní populace proti vnějším nepřátelům. Již to, že nepřítelem bývá označen kdokoli, kdo mi brání v mé činnosti, vytváří nepřátelské vztahy mezi skupinami lidí, mezi národy a etniky. Přitom jde o pouhou fikci, pokud "ti druzí" nejsou zmíněnými parazity, proti čemuž je třeba se účinně bránit. Mafie se postupně staly skupinami chránícími právo na parazitismus, proto jsou v současnosti zpravidla v konfliktu se zákony. Kdo však tvoří zákony? Jsou to lidé, kteří jsou v mocenských pozicích, požívají exkluzivní výhody a smířeni se svou situací své lidství postupně ztrácejí. Dochází tak mnohdy k tomu, že zločinci tvoří zákony na svou ochranu. Tomu věnujme pozornost, protože je namístě vnímat, zda činnost některých lidí nemá znaky zločinů.

Pokud vlády z disponibilních zdrojů podporují vlastní lid a národ a pokud zdroje stačí, spolupracují férově s každým, kdo stojí o totéž, jsou vlády lidské. Tento způsob vlády vyžaduje, aby vláda představovala moudré strategické vedení celé společnosti k vyváženému a udržitelnému vývoji a k důstojnému životu lidí ve vzájemné spoluráci. Pokud však vláda podpoří při nedostatku vlastních zdrojů cizí zemi či stát, je jasné, že jde o zjevný obchod s tím, kdo o takovou pomoc velmi stojí. Pokud je onen cizí stát navíc nelidsky řízen, vláda, které jej podpoří, je vláda zločinecká. Jak ale bezpečně poznat znaky nelidského řízení?

To, co v současnosti představuje kyjevský režim na území bývalé Ukrajiny, je kombinace totální zkorumpovanosti, mafiánství, nacismu a šovinistického fašismu. Důkazem jsou symboly SS a nacistického hitlerovského Německa, jež mají mnozí příslušníci VSU vytetované, na výšivkách či vlajkách a nápisech. Nelidská povaha těchto osob je umocněna jejich chování k národu, který by při své nenávisti nejraději zničili. Není divu, že Ukrajinci se z ruského zajetí vracejí v mnohem lepším stavu než Rusové z ukrajinského zajetí. Za této situace vláda ČR podporuje i při nedostatku zdrojů kyjevský režim a nijak ji nevadí, že je to režim nelidský. Nelidská povaha kyjevského režimu je přitom založena na dějinném spojení území s osídlením Chasidů (Chazarů), kteří přijali nelidský satanský kult Baala (Bafometa), oblékli si plášť Židů a podvody, úklady, parazitováním a bezohledností se stali temnou sektou dnešní globální moci.

Je tedy očividné, že naše vláda podporující kyjevský režim podporuje jeho zločiny a stává se tak součástí těchto zločinů. Zločinnost tokové vlády je nabíledni stejně jako její nelidskost. Povinností každého člověka s lidskou psychikou je takovou vládu nerespektovat a odpírat jí, současně je povinností každého právníka s lidskou psychikou ji zažalovat za zločinné spiknutí s cizí mocí.

Zatímco si ve světě stále více lidí uvědomuje, kdo se chová lidsky a kdo nelidsky a vyvolává tak tlak na své vlády ke změně postoje nebo k odstoupení, čeští voliči poslali do druhého kola dva elitáře, u nichž se jen málo liší míra jejich nelidskosti. Zatímco ale generálské prýmky jednoho kandidáta ukazuje na jeho beznadějnou prodejnost a ochotu zavléci nás do horkého konfliktu, na náš úkor, jistá nutnost dát přednost jednání před vojenskými praktikami u druhého kandidáta i jeho zkušenost s řízením a vedením dává malou, ale přeci jen šanci, že si ruské rakety cíle v ČR hledat nebudou a naše země zmizí ze seznamu parazitů - nepřátel RF.
 
Přejme si tedy, abychom v druhém kole volbou Andreje Babiše umožnili přeci jen zachovat mír a společně s vystřízlivěním západních politiků z protiruských sankcí se připojili k jejich definitivnímu odstranění a eliminaci rusofobie. Boj proti mafiím, nacismu a fašismu je totiž i náš boj lidí s lidskou psychikou. Nechceme žádné nepřátelství ani mezi lidmi, ani mezi národy. Toužíme po vzájemně výhodné celoplanetární a celogalaktické spolupráci, protože to je jediná lidská cesta životem. A v něm stojí za to důstojně žít a milovat. Proto si chráníme svoji vysokou frekvenci a nedovolíme nikomu, natož vlastní zločinné vládě, aby nám tuto energii brala. Co je špatné, zlepšíme nebo nahradíme lepším. Co je dobré, uchováme a tříbíme. Máme rádi každého člověka, jen se nemůžeme smířit s činy některých z nich, natož s činy nelidí. Probuďme v sobě ryzího člověka, kterému je jeho svědomí nejlepším průvodcem životem.


Žádné komentáře:

Okomentovat

 Rok 2024 - rok přelomových změn Světlo vítězí Je již konec ledna 2024 a globální mafiánská elita již pomalu přiznává porážku. Je to patrné ...