úterý 14. února 2023

Nebát se a nehrbit se

Strach paralyzuje

Není to tak dávno, co se většina z nás náhle dověděla, že prý u nás a v celém světě propoukla pandemie na základě rozšíření neznámého viru. Většina z nás se to dověděla z tisku a z televize. Zdravotníci mlčeli, jen začali evidovat zvýšený příliv pacientů s něčím, jako je chřipka. Najednou se začaly objevovat zprávy o dosud neznámem kmeni koronaviru a také že to oznamuje WHO, tedy Světová zdravotnická organizace a CDC, tedy centrum pro kontrolu nemocí a prevenci v USA. V tu chvíli se vládou a médii začala šířit informace o smrtelné infekci novým koronavirem. Spolu s tím pak začaly v televizi běžet videozáznamy ze situace v čínském Wuchanu, kde je prý podle všeho zdroj nákazy z tamní biolaboratoře. Údajně nový koronavirus dosta označení SARS CoV-2.

Většina populace včetně vlády zpanikařila a začala se obávat nejhoršího - masových úmrtí na nový koronavirus. nemocnice se začaly plnit osobami, které vzhledem ke své bídné imunitě většinou ze špatné životosprávy na jakoukoli infekci reagují vážným zhoršením zdravotního stavu. Někteří lékaři si povšimli, že jde o multimorbidní pacienty s několika současnými chorobami. Většina lékařů ale zcela podlehla hrůze z nové smrtelné infekce a velmi ochotně začala praktikovat princip izolace pacientů s Covidem. Kde se vzaly, tu se vzaly již záhy po propuknutí infekcí testy na nový koronavirus a nedlouho poté i první vakcíny. A většina populace včetně vlády paralycovaná strachem přestala používat mozek a začala se chovat asociálně, vláda pak hospodářsky destruktivně. Objevilo se cizí slovo "lockdown" a začaly se zamykat zdravotnická zařízení, lidé doma a dokonce i celé obce a celé podniky.

Již toto označení začalo u přemýšlivých lidí vyvolávat otázky: Proč SARS, když nákaza (korona)virem SARS byla již před lety zcela vymýcena? K tomu se přidaly první rozpory mezi modelovým zobrazením koronaviru s typickými "bodlinami" tvořenými S-proteiny, jež měly usnadnit záchyt koronaviru na lidských sliznicích. Zkrátka jde o přiznání, že tu satanisté (kdo jiný, že?) pilně vyvíjejí a geneticky modifikují patogeny v laboratořích a pak je šíří mezi lidi. Proč se ale bát, když existuje spolehlivá prevence.

tato prevence stojí na několika pilířích. Prvním je základní zdravá životospráva, která zahrnuje jak zdravý přístup ke stravě, pohyb a okysličení organismu, tak zdravý přístup k duševní hygieně a duchovnu obecně. Zdravá životospráva je podepřena vědomostmi o tom, jak fungují lidské buňky a které živiny v jaké kombinaci jsou pro buňky našich těl vhodné či dokonce nezbytné. Zde se stačí seznamit s principy fyzického zdraví na stránkách SPCN - Společnosti prevence civilizačních nemocí (www.spcn.cz).

Nesmíme však zapomínat na své duševní zdraví. To spočívá na lehkosti svědomí (karmy) a jeho prostřednictvím v dialogu s Bohem jako s pozitivní duchovní energií. Každý člověk, který dokáže udržovat svoji energii na vysoké úrovni a účinně se bránit jejímu odčerpávání parazity, se nemusí bát žádných nemocí ani šiřitelů všemožných hrůz a strachů - prostě je ignoruje při vědomí, že jsou umělé a vůči osobě s vysokou energií zcela bezzubé. Jsem gnostik a choroby se mi vyhýbají stejně jako žádný parazit nemá nade mnou a mou energií moc. Zkuste to také, funguje to skvěle, když víme, že jsme energeticky bohaté osobnosti pod vedením Boha v našem svědomí.

Tím se dostáváme k nesmírně důležitému bodu. Kdo se vyhýbá svodům všeho druhu a drží si vysokou úroveň mravnosti a poznanému Zlu dokáže odpírat, ten nemůže být nemocný. Jako fyzicky a duševně zdravý člověk se pak můžeme těšit z toho, že nad námi Zlo nemá moc. Proto v kontaktu se Zlem stačí zmínit, že máme mocné přátele. Naše enegie je pak trvale vysoká a zcela pozitivní. Proto nelze pozitivitu redukovat na optimismus, který nemusí být vůbec vědomě a vědomostně podložen. Co nevyplývá z nás, našeho svědomí a našeho komplexního zdraví, to nemůže bý plně pozitivní. Pozitivita je vlastností lidí s lidskou duší. Chraňme si ji, ať se z nás nestanou nelidé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

 Rok 2024 - rok přelomových změn Světlo vítězí Je již konec ledna 2024 a globální mafiánská elita již pomalu přiznává porážku. Je to patrné ...