neděle 19. března 2023

Výzva lidem

Lidé, probuďte se!

Máme nejhorší vládu v dějinách. Pro lidi nedělá nic, pouze má toho plná ústa a billboardy, co vše prý zvládla a potají nám škodí. Nezvládla nic, je to diktatura užitečných idiotů globální mafie. Vládnou nám diletanti neznalí globálního stavu  a tupí sluhové davo-elitářského systému. Tento mnohatisíciletý systém rozděluje lidskou společnost na úzkou řídící elitu, jejíž řízení je vůči zbytku populace parazitické a skrytě manipulativní a diktátorské. Elitě jde pouze o její prospěch, nikoli o běžnou populaci. To je typickým znakem psychopatů a sociopatů a podhoubím fašismu, nacismu a nelidské diktatury.

Žádný Mesiáš není hoden vaší pozornosti. Každý člověk je přirozeným pánem svého osudu. To, jaký bude osud každého člověka, záleží na tom, v jaké míře bude následovat své svědomí, ctít zásady mravnosti a tak naplnit své lidství. To je naše společná cesta. Nikoho nenutíme, aby s námi po ní šel, ale ukazujeme její výhodnost pro nás všechny. Jsme vděčni za každý vstřícný krok každého z vás. Jsme vděčni, že se společně z pasivní mlčící většiny staneme nemlčící vědomou sebeřídící většinou, která se řídí svědomím a mravními zásadami.

Všichni již víme, co nechceme:

  • Nechceme válčit a bojovat s fiktivními nepřáteli.
  • Nechceme být hostiteli parazitů.
  • Nechceme být otroky.
  • Nechceme být nikým a ničím manipulováni.
  • Nechceme třít bídu s nouzí.
  • Nechceme trpět fyzicky ani duševně.
  • Nechceme jen přežívat.
  • Nechceme nikomu sloužit než sobě a navzájem.
  • Nechceme být slabí a bezmocní.
  • Nechceme, aby nás komandovali jiní.
Jesliže skutečně nechceme těchto deset věcí, je to základem pro to, abychom vědomě opustili potíápějící se loď a doplavali k pevnému bžehu a tam započali se stavbou pro nás a pro ty, kteří přijdou pro nás. To dobré, v čem dnes žijeme, tu pro nás zanechali naši předkové a my jsme jejich následovníci. To špatné nám tu zanechali lidé zotročení, otupělí a vděční jako psi za každou kost od pánova stolu. Vzchopme se a konejme pro budoucnost, ne pro minulost a přítomnost. Poznávejme skutečnost a nenechme se vtahovat do cizích fikcí. Vědomí skutečnosti a celkové poznání nám dává schopnost orientovat se v přítomnosti navazující na minulost a vytvářet budoucí skutečnost. To je síla, kterou má každý z nás, jen si ji uvědomit.

Když si uvědomíme svou sílu, spojme se a naše síla se znásobí. Své společné síly potřebujeme k odpoutání se od současné zlé moci a k zahájení nové stavby našeho společného národního domu a naší společně mírově žijící Země.

Základními kameny naší nové stavby naší země a národní společnosti jsou:

  • Odpovědná svoboda každého z nás: Víme, co chceme, proč to chceme a jak toho dosáhneme, já pán, ty pán.
  • Činorodost: Sny a slova nestačí, je čas přikročit k tvůrčím činům ve prospěch nás všech.
  • Lidskost: Ta nás odlišuje od zvířat, démonů a neživých bytostí.
  • Mravnost: Máme ji v našem svědomí a vede nás po cestě šťastného a smysluplného života v souladu s božím záměrem.
  • Společná prosperita: Spolupracujme na tom, co nás spojuje a soutěžme o nejlepší řešení a produkty pro všechny.
  • Nekonfliktnost: Nevydávejme energii na spory, ale na hledání a nalézání společných cest.
  • Přemýšlivost: Zapojme své vědomosti, posilujme své vědomí a hledejme tu nejlepší možnost pro každého z nás, aniž bychom tím škodili jiným.
  • Přínosnost: Buďme každý z nás a naše činnost přínosem pro naše okolí.
  • Přímost: Mluvme a konejme tak, abychom nikoho neuváděli v omyl.
  • Ladnost: Soulad je důkazem, že konáme lidsky.

S tímto desaterem můžeme stavět nejen šťastný a naplněný život sobě, svým blízkým a vespolek celá naše národní společnost, ale také mírovou a vzájemně výhodnou spolupráci mezi národy. Chceme přece mírový svět - tak jej také aktivně budujme!

Není vůbec těžké začít u sebe tím, že v lásce a vzájemné podpoře začneme novou etapu rodinného života. Tím si dokážeme, schopnost si nejen poručit, ale také se poslechnout, a tím se dokázat sebeřídit. Když se přesvědčíme, že to jde, tak se posuneme výše a začneme se tak jako v rodine chovat k přátelům, k lidem v pracovním a sportovním týmu a k lidem, jež potkáváme na ulici, v hromadné dopravě, při kulturních, sportovních a společenských akcích. Ohleduplnost je znakem lidské důstojnosti.

Pokud jsme seznali, že nám vládnou bezohlední parazité, tak s nimi nebojujme, ale ignorujme je. Pokud proti nám konají, s lidskou důstojností jim sdělme, že jsme důstojní lidé a nikdo nám nemá co k naší škodě přikazovat. Nebuďme líní a nepřenechávejme životní prostor dravcům, ty vykažme do příslušných mezí. Nečiňme nic, co nechceme, aby jiní činili nám. Nelitujme úsilí na pravidelný osobní trénink posilující naše fyzické zdraví a násobící naše dovednosti. Jen důstojní a fyzicky i duševní silní lidé mají právo vést jiné lidi a být jim příkladem.

Své duševní zdraví pěstujme s pokorou k Přírodě a ke Stvořiteli. Své vědomí posilujme tím, že posílíme mravnost ve svém svědomí a budeme se jím řídit v praktickém životě. Tím naplníme klíčové znaky důstojného lidství a budeme schopni zvýšit svůj energetický stav a tím i odolat všem pokusům parazitů všeho druhu o vysávání naší energie v naší nevědomosti. Radujme se z každého našeho pokroku i z krás Přírody a naší tvůrčí činnosti. Radujme se z plného fyzického i duševního zdraví. Buďme šťastni ze svitu Slunce, zpěvu ptactva, květů květin a projevů velkodušnosti své i jiných lidí. Laskavost není slabost, ale síla lidského ducha. Nedovolme, aby nám kdokoli kradl naši duši, naši energii, duchovní síla nechť nás provází.

Na závěr si pouze uvědomme: Na počátku sice bylo slovo, ale bez činů bychom nebyli lidé, ale primitivní živočichové. Konejme tedy s veškerým probouzejícím se vědomím lidství a lidské sounáležitosti. Konejme jako jeden všelidský organismus, který sobě nedokáže škodit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

 Rok 2024 - rok přelomových změn Světlo vítězí Je již konec ledna 2024 a globální mafiánská elita již pomalu přiznává porážku. Je to patrné ...