pátek 19. května 2023

Konec destruktivní vlády se blíží

O tom, že naše současná vrchnost je to nejhorší od dob teroru a zaprodanosti marxistické vrchnost 50. let minulého století již nikdo soudný nepochybuje. To je první dobrá zpráva. Většina Čechů si tak přeje ukonbčení tohoto vládního marasmu. Jenže silové vládní složky jsou placeny za to sloužit vládě a cizím mafiánským zájmům, nikoli sloužit lidu naší země a chránit jej před globálním Zlem a jeho místními slouhy.

Proto se nelze divit, že i zdánlivě alternativní právníci raději přijmou danajský dar a přestanou se vymezovat vůči našemu členství v institucích, které pouze udržuje naše vazalské neokoloniální postavení a nechrání nás před válkychtivými militanty. Ani normálním lidem se nelze divit, že si chtějí zachovat alespoň ten zbytek jistot pravidelného příjmu a mlčí, aby o něj nepřišli.

Jenže události, o nichž se většina Čechů z médií nevlastněných a neřízených vlastenci nedoví, se stejně jako sociální čas urychlují. Ti, kdo donedávna třímali otěže globálního řízení, již nestačí reagovat na zrychlený vývoj ve světě a jejich vliv na globální dění tak rychle slábne. Nadcházející kongres BRICS+totiž  za rostoucího zájmu o členství v tomto mezinárodním společenství akcentuje základní téma kongresu - dedolarizaci jako nástroj odebrání mocenské energie Deep state USA a globální ChM. Nejde ale pouze o dedolarizaci.

Důkazů o nacistické povaze kyjevského loutkového režimu značně přibývá po veřejném prohlášení jeho představitelů, že nenávidí Rusy. Nacismus má nenávist k jiným národům jako svůj základní definiční rys. Ono to totiž úzce souvisí s Norimberským procesem v letech 1945 - 1946, na němž se nepodařilo v důsledku nevůle zástupců západních mocností provést denacifikaci důsledně. Lze dokonce říci, že eliminací nacistických špiček došlo k eliminaci pouze vrcholu ledovce a nacisté se vesele proháněli po světě a jejich potomci to činí dodnes.

Reiner Fuellmich je německoamerický právník, který spolupracuje s mnoha dalšími právníky na klíčovém úkolu současnosti - denacifikovat svět. K tomu slouží tribunál, který vychází  z onoho po konci 2. světové války. Proto má název Norimberk 2. Jeho přípravy probíhaly po několik let a nyní jsou u konce. Tribunál Norimberk 2 má dle Reinera Fuellmicha svoji činnost zahájit již v polovině června 2023. Co to znamená?

Znamená to obžalobu, vazbu a odsouzení těch, kteří nenávidí jiné národy a kteří řídili zločiny proti lidskosti nebo se na tom jakkoli podíleli. Zásadní změnou oproti tribunálu Norimberk 1 je to, že jediným gestorem je Ruská Federace jako nástupnický stát SSSR, který nesl hlavní tíhu protinacistického boje za druhé světové války a požadoval úplnou denacifikaci, tedy vykořenění nacismu jako zločinné ideologie a zločinných postojů. To znamená, že nikdo již nebude moci zabránit skutečně důsledné denacifikaci planety Země.

Jak již bylo zmíněno výše, nelze již pochybovat o nacistické povaze kyjevského režimu na Ukrajině, a to na základě mnoha nezvratných důkazů. Tyto důkazy jsou k dispozici designovanému týmu žalobců a jejich složení a rozsah je takový, že obhajoba nemá žádný  prostor pro zvrácení obžaloby a jen malý prostor pro možné snížení trestu. To je mi známo z ověřených zdrojů již nyní. Tribunál tak bude současně soudem za spáchané zločiny a současně ukázkou, kdo všechno podporoval nacismus.

Současná naše vrchnost se nijak netají tím, nejen že podporuje kyjevský režim a posílá mu vojenský materiál a finanční prostředky, ale že současně šíří lži těch, kteří se právem obávají o svou budoucnost vzhledem k podílům na spáchaných zločinech. Je totiž těmi zločinci řízena. To je samo o sobě jasným důkazem o závislosti naší země na cizí moci a také o tom, že denacifikace a demilitarizace v rámci SVO na Ukrajině probíhá úspěšně. Kdyby tomu tak nebylo, byli bychom již otroci nacistické diktatury i v naší zemi. Ne že by některé činy vládní moci neměly znaky diktátu dle nacistické ideologie.

Vzhledem k široké obžalobě vztahující se na osnovatele, provádějící i na pomáhající a podporující nacistické zločiny nastává efekt silné zpětné vazby i pro naši vrchnost. Ta si kupodivu plně neuvědomuje, za co bude již brzy pykat. Tolerance vyslovených lží a naopak snaha o umlčení nositelů informací vládní činitele jasně identifikuje jako ty, kteří nejen že porušují základní lidská práva, ale ještě k tomu hlásají nebo přímo provádějí zločinné ideologie. Oni si snad myslí, že Orwell měl na mysli SSSR a Tolkien jakbysmet.

Takže milá k despocii a podpoře nacismu nakročivší vládo - zlé skutky zasluhují trest a vy, vládní činitelé, kteří jste tomu nebránili, budete sdílet osud svých zločinných mentorů. Chtěli jste nepostižitenou moc a budete mít bezmeznou odpovědnost za své činy. Posedlost mocí je totiž znakem Ďáblova úkladu a démonizace lidské psychiky. Je marné se hájit nevědomostí, protože vrcholní rozhodovatelé musí vědět vše potřebné ke svému rozhodování. Je marné se hájit donucením ze strany zločinců, protože motivace přece není donucení a bylo možné ji odmítnout, že?

Tím skončí předlouhé období nepostižitelnosti mocných a zločinů páchaných jimi za pomoci démonických biorobotů, jimž odebrali lidskou duši. Lidskost bude nadále společně s mravností základem naší národní i mezinárodní společenské formace. Členové BRICS+ to již začínají poznávat.

Optimismus, přátelé! Soudný den se rychle blíží!

Žádné komentáře:

Okomentovat

 Rok 2024 - rok přelomových změn Světlo vítězí Je již konec ledna 2024 a globální mafiánská elita již pomalu přiznává porážku. Je to patrné ...