středa 3. května 2023

 Máte to za pár

Poselství od duše Mistra Jana: "Můžete mne nenávidět, můžete mnou pohrdat, můžete mne podceňovat, můžete mne ignorovat, můžete mne dokonce zbavit mého smrtelného těla, ale to již nic nezmění na neodvratné skutečnosti, že to máte za pár.

Ano, hovořím k vám, bezduché a bezbožné globální kreatury moci a peněz. Hovořím k vám kupčíci s lidmi a strůjci jejich temných osudů, protože vím, že neumíte naslouchat jemnému zvonění přírody a s ústy jí plnými ji ničíte každým okamžikem. My, lidé s lidskou duší jsme součástí přírody a vy dychtíte zničit nás. My jsme ale částečkami Všehomíra a Stvoření. Proto dokážeme po mnohá tisíciletí odolávat nástrahám Stvůr temnot. A vy to máte za pár.

GESARA není projekt idealistických snílků, je to návrat k lidství s lidskou duší. Je to nezměrné úsilí všech bytostí Světla naší galaxie zahnat z této těžce zkoušené, ale přesto stále krásné planety Země Temnotu a její prázdnotu nelidskosti. Naši galatičtí přátelé nám pomahají a hlídají nás a naši planetu, aby nedošlo k další, terntokrát již smrtelné katastrofě způsobené ješitnou sebestředností a opájením se technologickou mocí zaprodanou duální Temnotě.

GESARA již jako nevyhnutelný proces probíhá v řadě míst na světě. Snahy o rozpoutání jaderného globálního konfliktu jsou mně a mým přátelům nejen známy, ale jsou již podniknuta opatření k eliminaci použití jaderných zbraní.  Vaši sluhové tvořící naši dočasnou vrchnost netuší, co je tak jako vás čeká za podíl na páchaných zločinech proti lidskosti, za manipulaci s lidským podvědomím, na snaze zbavit nás lidského vědomí a svědomí. To vše jsou zločiny proti lidskosti a týrání dětí a žen pro adrenochrom a bezduché slasti jsou pouze vrcholem ledovce, na který váš Titanic brzy narazí. 

My, vědomí lidé, kteří neprodáváme sebe ani části sebe, my, kteří vnímáme sílu propojení a jsme si vědomi lidských a národních kořenů, nikdy svou zemi a své skutečné přátele nezradíme, tak jako oni nezradili, nezrazují a nezradí nás. My jsme ti, kteří stvoříme lidskou, nezávislou a přesto jednotnou společnost svobodných a mravními zásadami ve svědomí se řídících lidí a národů s tou nádherně lehkou, a přitom důstojnou lidskou duší. Takový je Záměr a tak jej i s vámi, přátelé, uskutečním v pravdě boží."

LIDÉ, PŘÁTELÉ, PŘESTAŇTE SE BÁT, PŘIJMĚTE SVÉ SVĚDOMÍ JAKO SVÉHO RÁDCE A PRŮVODCE A NECHTE SE JÍM VÉST K NALEZENÍ SVÉ DUŠE A K OSOBNÍ SVOBODĚ I NÁRODNÍ A LIDSKÉ SOUDRŽNOSTI. KAŽDÝ ČLOVĚK S LIDSKOU DUŠÍ JE ČLOVĚKEM SVOBODNÝM, PLNĚ ODPOVĚDNÝM ZA VŠECHNY SVÉ ČINY. NIKDO NAD NIKÝM NEMÁ MOC A KAŽDÁ PRÁCE PRO SPOLEČNOST JE NÁLEŽITĚ OCENĚNA. TI, CO NÁM CHTĚJÍ VLÁDNOUT, TO MAJÍ OPRAVDU ZA PÁR...PAK JE JEJICH SVĚDOMÍ DOŽENE...

Vaše GESARA/NESARA ČR

Žádné komentáře:

Okomentovat

 Rok 2024 - rok přelomových změn Světlo vítězí Je již konec ledna 2024 a globální mafiánská elita již pomalu přiznává porážku. Je to patrné ...