neděle 14. května 2023

 Neudržitelná stáda

Tisíce let trvá úsilí pseudoelit zestádovatět normální lidskou populaci, rozdělit ji a učinit ji svým otrockým stádem. Tak tomu bylo až donedávna.

Lidé ale nejsou zvířata a stádní chování jim nesvědčí. Čím dál více se však ukazuje, že pseudoelitám docházejí kádry a stáda se začínají chovat autonomně a začínají se opět spojovat. Co je to za stáda, která se sama bez příkazů zvenčí spojují? Je již zcela patrné, že sociální davo-elitářský systém se hroutí a lidé si začínají uvědomovat, že jim vládne psychopatická mafiánská struktura, která chce umlčet a indoktrinovat každého člověka, který touží po odpovědné svobodě.

My jsme ti, kteří se možná v mládí nechali tak trochu zestádovatět reálným socialismem v domění, že lidskost je i zásadou marxistické vrchnosti. Jenže časem jsme poznali, že žádná vrchnost neslouží nám, lidem, ale pouze sobě a svým globálním páníčkům, vesměs zločineckého charakteru. Toto poznání se nám zapsalo do vědomí a  my jdeme cestou světla, mravnosti a vzájemnosti. Nejsme dav či stádo, ale společenství svobodných lidí s lidským vědomím a duší. Naše řady mohutní, stádo nevědomých se rozpadá.
 
Každý člověk, který alespoň tuší, že je obětí parazitního řízení těmi, kteří jej mají pouze jako svého hostitele, se dříve či později vydá na cestu s námi. Tak končí stáda uměle vytvořená z uměle indoktrinoivaných nevědomých lidí. Bez lidského vědomí a duše je každý člověk odsouzen k svému hostitelskému osudu. Nedopusť to, člověče!


Žádné komentáře:

Okomentovat

 Rok 2024 - rok přelomových změn Světlo vítězí Je již konec ledna 2024 a globální mafiánská elita již pomalu přiznává porážku. Je to patrné ...