pondělí 29. května 2023

Letní očistná bouře

Když to jinak nejde...

Májové dny končí a láska si hledá další lidské bytosti. Tak se k nám vrací lidská duše. Bez ní jsme pouhá zvířata démoni či zombie. Ale my jsme přece lidé a to jsou láskyplní živí tvorové! Takže kdo jste se nechali stvůrou temnot omámit a vzýváte nepřátelství, nenávist a boj, vězte, že máte poslední příležitost k polidštění. Pak nastane to, co nastává vždy, když se nahromadí pnutí a padlí lidé i andělé jsou již navždy pro tento svět i pro vzestup ztraceni.
 
Padlí lidé se stávají zrůdami, které nenávidí jiné lidi a pro vlastní prchavý prospěch jim berou jejich energii, jejich svobodu a životy. Psychopaté, řekl by psycholog či psychiatr, kdyby mohl. Jenže psychopaté se všemi silami snaží zabránit tomu, aby byli po právu dle svého chování označeni jako psychopaté. Zavádějí proto cenzuru i do oblasti profesní terminologie. Ale tím se netrapme.

Za tři neděle a dva dny tu máme astronomické léto. Do léta vstoupíme s vědomím, že boží soud není biblické blouznění, ale to, co muselo zákonitě nastat. Namísto posilování lidského vědomí a usilování o opětovné nabytí lidské duše se část populace Země oddala temnému programu a dovolila, aby jí byly lidské vědomí a lidská duše odebrány, některým zjevně navždy. Takoví hrozí zničením Země a lidstva, přesněji, zničením živé planety a její transformací v umělou oběžnici při sotva desetinové populaci, jako by z oka vypadla hvězdě smrti. O tvrdé diktatuře na ní panující ani nemluvě.

V oblastech, kde se u lidí uchovala lidská duše, se aktivizovalo vědomí těchto lidí a ti vedou ostatní k lidskosti a ke společné souladné prosperitě. BRICS+ je formálním sdružením na tomto základě, a proto je o něj stále větší zájem. Nikoli však v zemích euroatlantického systému, kam, bohužel, je naší vrchností řazena i naše vlast. Euroatlantický systém je zcela podřízen temným silám, oněm zrůdám v nejvyšších globálně řídicích pozicích.

Zrůdy nemohou žít mezi lidmi, natož je řídit. To se vymyká všem přírodním zákonům (zákonům Země) a zákonům Galaxie. Z této pozice vychází rozhodnutí Stvořitele o eliminaci všeho, co nelze vrátit k lidskosti. Proto vede vzdělané a vědomé lidi k ustavení vlastního tribunálu, na němž budou soudit podle vyšších zákonů všechny zrůdy v lidském hávu ze zločinů proti lidskosti. Tento tribunál se tak stává oním božím soudem, neboť již nezáleží na tom, co si který právník myslí, čím nebo kým se řídí a komu straní. Zde již zavládnou boží přikázání a univerzální zákony Země a Galaxie, jež jsou vzájemně ve shodě.

Co to znamená? Znamená to, že lidé s lidskou duší a vědomím budou osvobozeni. Znamená to, že lidé, u nichž lze nalézt prvky lidskosti, budou opět polidštěni a své lidské duše a vědomí opět nabudou. Znamená to, že všechny zrůdy v lidském hávu a všichni jejich pomocníci budou sdílet osud všech těžkých zločinců bez možnosti návratu v jakékoli formě. Znamená to, že se konečně budeme chovat tak, jak se na člověka sluší a patří a nic a nikdo nám v tom nebude moci bránit. Lidská populace na Zemi tak změní své životy v lidsky vzájemné, laskavé a nezištně tvořivé ve prospěch všech. Všechny soutěže se změní v soutěže o nejlepší řešení pro všechny, o nejlepší nápady na zdrojově stabilní a úsporné hospodářství a o nejlepší průvodce na cestě k plné lidskosti, kteří budou ostatní díky svým schopnostem a lidskosti vést. My, vědomí lidé, máme připraveny všechny potřebné strategie, postupy a energetický potenciál k provedení systémové změny v souladu s probíhající změnou globální.

Darmožrouti a parazité se buď rychle změní ve spolutvůrce nebo budou eliminováni tak jako ti, kteří je k darmožroutství a parazitování přiměli a nesou plnou odpovědnost. Vysoce energetické stavy vědomých lidských a galaktických bytostí při napojení na energetické centrum nedovolí zvrátit tento vývoj k lidskosti ani proniknout na Zemi těm, kteří jsou pravým opakem lidí, byť přijímají naši podobu. 

Nás, vědomé vlastence, čeká celá řada úkolů, jež vnímáme jako nezbytné kroky k dosažení konečného cíle. Těmito kroky jsou zejména:

  • Vlastní zdroje pro vlastní potřebu dané země, přebytečné k nabídce tam, kde se jich nedostává (soběstačnost).
  • Zrušení vlády a jejích institucí, zrušení politiky a míst kariérních politiků (depolitizace).
  • Zrušení všech současných zákonů a soudů a přechod na jednoduché přírodní a galatické zákony pochopitelné každému (nová Ústava, soulad s božím záměrem).
  • Eliminace obchodních řetězců a jejich náhrada přímým volným prodejem výrobků a služeb jejich tvůrci spotřebitelům (demerkantilizace).
  • Eliminace současného krachujícího finančního systému a jeho náhrada dočasným systémem zaručených směnných prostředků, dokud nebude dosaženo rovnováhy mezi zdroji, tvorbou z nich a životními potřebami (definacializace).
  • Vytvoření podmínek pro nenákladný lidsky důstojný život každého člověka (humanizace).
  • Využití užitečných technologií bez rizika jejich zneužití (kvantové, volné a  obecně dostupné energie a technologie).
  • Odstranění veškeré dosavadní vojenské a soukromé výzbroje s vědomím funkční domobrany v podmínkách světového míru a mezilidské vzájemnosti (demilitarizace).
  • Odstranění zrůd a jejich (zkorumpovaných) pomocníků z vládních a řídicích pozic (zmravnění a profesionalizace vedení).
Pochopitelně že jsou uvedeny pouze nejdůležitější body, aniž by dosavadní zrůdy mohly zjistit detaily a bránit jejich provedení. Proto je ale nezbytné, aby letní bouře smetla z planety Země vše, co brání všeobecnému rozvoji lidství. Jak je všeobecně známo, každá bouře pročistí ovzduší ozonem, svlaží vyprahlou půdu i živé tvory na ní a v ní a projasní oblohu a umožní Slunci konat to, co mu přísluší. Nebojme se proto takových bouří. Nebojme se ani rachotu, který vydává hroucení současného globálního finančního systému, hroucení zrůdného kyjevského režimu i hroucení naší vrchnosti, i když to nemusí vypadat nijak pozitivně. Prostě, člověk je oprávněn k jedinému boji, a to k boji s Ďáblem, vrcholnou nelidskou zrůdou, a s jeho uctívači (ChM) a pomocníky (mnohé vlády a vládnoucí nepolitické struktury).

Letní bouří smeťme naši vrchnost, lidé v jiných zemích budou činit totéž. Navazujme přátelské vztahy s každým, kdo se snaží o totéž a přesvědčujme ostatní o výhodnosti takových vztahů pro všechny strany. Zrůdy a jejich pomocníci patří před tribunál a my jsme hrdí a nebojácní svědci jejich zločinů proti lidskosti. K tomu nám dopomáhej Stvořitel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

 Rok 2024 - rok přelomových změn Světlo vítězí Je již konec ledna 2024 a globální mafiánská elita již pomalu přiznává porážku. Je to patrné ...